• 16
    filistin'de israil bayrağı açmakla eşdeğer gibi telakki edilen olayın faili olmuş abimiz. birkaç senedir fenerbahçe-galatasaray arasındaki gerginliğin biraz azaldığı, suların eskiye nazaran durulduğu güzel bir atmosfer varken, neden hala bu derece kin içinde bakılır fenerbahçe'ye yada fenerbahçe sempatizanlarına? galatasaray taraftarını ve galatasaray camiasını tahrik etmek gibi avam bir ruh haline sahip olsaydı bu adam, eminim ki ekmek parasını bile galatasaray'ı düzlüğe çıkarabilecek denli büyük bir proje olan aslantepe'den kazanmamayı ve bu çorbada tuzu olmamayı tercih edecek kadar fanatik ve anti-galatasaraylı biri olurdu.

    belki evde ailesine yada ne bileyim akrabaya, eşe dosta falan böyle bir söz vermiştir de yerine getirmiştir. ne oldu yani? fenerbahçe bayrağı açtıysa ne oldu? incilerimiz mi döküldü? evet belki dikkatli davranabilirdi. basının buradan montajlar yapıp ortalığı karıştırma girişiminde bulunacağını hesaplayabilirdi. onu da geçtim; tahrik için yaptığını düşünelim. bence bu bile bu adamın ekmek parasıyla oynamak için sebep değildir. o tribünler doluyken de fenerbahçe atkısı açılacak ne olmuş yani? deplasman tribününde bir fenerbahçe taraftarı olarak düşünülse çok mu ütopik olur? kendisi uyarılıp pekala geçiştirilebilirdi bu süreç. ele ayağa düştüğümüzün resmidir bu davranış.

    bence yönetimimizden daha az fenerbahçe şakşakçısı ve galatasaray düşmanıdır kendisi. bizlerle oyun oynayan böylesi dış mihraklar değil, aksine darmadağın olmamıza ad/a/nanlardır.

    ve şunu itiraf etmeliyim ki; o çok sövdüğümüz fenerbahçe'den bile daha antipatik ve basit hale geldik bu yönetimle. acı ama gerçek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın