• 1
    çok değerli yöneticilerim;

    öncelikle kulübe verdiğiniz hizmetten (!) dolayı sizlere müteşekkiriz. bir futbol kulübü ne kadar yanlış yönetilir, bunun en güzel örneğini verdiniz ve sizlerden sonra gelecek yöneticilere ışık tuttunuz.

    yöneticilik döneminiz boyunca yapmış olduğunuz en iyi iş rijkaard'ı takımın başına getirmekti ve rijkaard hocanın referansı ile transfer ettiğiniz popüler futbolculardı - gio, elano, keita. fakat sportif başarının ön planda tutulduğu ülkemizde daha sonra bu yaptığınız önemli işleri elinize yüzünüze gözünüze her tarafınıza bulaştırdınız. önce rijkaard'ın arkasında sonuna kadar duracağını söyleyen başkanımız, 1 hafta geçmeden kendisini yollamıştır.

    sayın başkana sesleniyoruz, taraftarın istemediğini açık olarak belli ettiği adnan sezgin'i neden hala tutuyorsun yanında ?
    sen sanıyor musun taraftarlar için bir hayal olan stat projesinin hayata geçirildiği dönemde başkan olduğun için adının tarihe yazılacağını ve güzel anılacağını ?

    yine bilinçsiz transfer politikası ile takımın kadrosunu yol geçen hanına çevirmek de her babayiğidin harcı olmadığını belirtmek istiyorum.

    sözlerimi bitirirken şuurunuzun yerine gelmesini ve 105 yıllık bir kulübün yöneticileri olduğunuzu hatırlamanızı istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın