resim
Cem Sultan
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 151
    kâzım kâzım transferine kızmadım. deneyip görmek gerek. futbol tarihinde bunun örnekleri çok var. çok umutlu olmasam da kâzım da belki çıkış yakalar böyle bir transflerle belli mi olur?

    ama konu cem sultan. biz kaç yıldır bu adamın a takıma çıkmasını bekliyoruz. kaç yıldır altyapıda yakaladığı olağanüstü istatistikleri a takımda da yakalamasını bekliyoruz. oyuncunun hatası var mıdır, yok mudur bilmiyorum, ama cem sultan'ı sezon sonu başka bir takımın formasıyla görürsek sorumlularına yuh olsun.

    edit: sorumlular derken, cem de bu sorumluluğun dışında değil tabii. kendi kendisini yakarsa daha çok kızarım ona...
    edit ii: cnyvz abimizle mesajlaşırken şöyle bir mantık yürüttüm konuyla ilgili olarak: "olabilir. durumdan oyuncunun kendisi de sorumlu olabilir. bu kadar ön plana çıkınca şımarmış da olabilir. ben de senin gibi düşünüyorum.. bir de rijkaard kanatta denemişti cem'i. rijkaard ileri uçta baros, kewell ve arda'yı tercih etti hep, nonda'yı gönderip jô'yu tercih etti. yani hep kanatlarda da oynayabilecek adamları tercih etti. baros sağ kanatta, jô, arda, kewell her iki kanatta da oynayabilen, orta saha özellikleri de olan oyuncular. cem muhtemelen bu standatlara uymuyordu. hızlı/delici değildi. rijkaard'ın, hagi'nin tercihlerini modern futbolun standartları diye belirlersek, bu standartlardan geçememiş bir adam cem. oyun karakteri engel oldu sanırım. ama hayal kırıklığı oldu benim için. çok üzüldüm =/"

    cem yerine tercih edilen anıl da kanatlarda oynayabilir, ama cem oynayamıyor. anıl da cem'i bu yüzden geçti sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın