resim
Colin Kazım-Richards
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 543
    şimdi başlayacağım, nedir bu ya, böyle saçma sapan iş mi olur, ne saçmalıyor bu yönetim falan diye. ama durdum, önce bi sakinleştim, cümlelerimi toparladım, ve isyanımın sebebini açıklamaya geldim caanım sözlüğüme.

    sevgili renktaşlarım, öncelikle kazım kazım transferinden ötürü formamı asmış falan değilim. yine gideceğim maçlara, destekleyeceğim takımımı. aşkımız renklere sizlere değil diye bağırdım tribünden, ve fikrim değişmedi. ama çok kızdım ben bu yönetime, inanılmaz sinirlendim, ağlayacak kadar sinirlendim hatta. elim ayağım kilitlendi bu transferde benim, çok üzüldüm.

    bu isyanımın sorumlusu ise kazım transferi değildir. bu isyanımın sebebi diğerlerinin üstüne gelen kazım transferidir. ben artık, bakalım, performansını görelim diyemiyorum renktaşlarım, neden biliyor musunuz? biz geçen sezonun sonunda, mustafa sarp, barış, ayhan, servet, gökhan zan gitsin dedik. onlar kaldı, kim gitti? mehmet topal, keita.
    sonra biz bu sezonun ilk yarısının ortalarında, mustafa sarp, barış, ayhan, servet, gökhan zan, hakan balta, serdar özkan, ali turan* gitsin dedik. bunlardan bi tek ali turan gitti şu ana kadar şükür ki. şimdi yönetim ne yapıyor, bizim geçen sezondan beri söylediğimiz şeyi hiç takmayıp, başımıza yenilerini bela ediyor. bitecek mi sanıyorsunuz? durun daha, fatih tekke ve necati ateş var sırada.

    şimdi kazım yetenekli aslında bikbikbik. pardon da, nerde yaşıyorsunuz siz ? kazım bi ay sonra bi restorana gider, medya fotoğrafını çekip bi gaz verir, zaten çok kolay gaza gelen taraftarımız maç sırasında kazım'ı yuhlayıverir, elinizde patlar o yetenek sizin.

    ha bu arada, kazım bi maç kurtarsın görürüm ben sizi diyenlere de, ya bi durun allahınızı severseniz diyorum. şahsen ben, o formayı yakıştıramadığım bu adamın hiçbir şekilde beni sevindirebileceğine inanmıyorum.

    benim derdim, transfer, başarı bilmemne değil renktaşlar. benim derdim, galatasaray'ın içi boşaltılıyor, biz de izlemekten başka bir şey yapamıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın