resim
Colin Kazım-Richards
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 506
    disiplinsizdir.
    laubalidir.
    vurdumduymazdir.
    savunmaya yardim etmeyi sevmez.
    alemcidir.
    adam öldürmemistir.
    milletin arkasindan is cevirip takimi karistirmaz.
    galatasaray'i satmamistir.
    milli takimda kimseyle papaz degildir.
    fatih terim gibi disiplinli bir hoca kendisini surekli oynatmistir.
    mart'ta baba olacaktir.
    son sansi oldugunun farkindadir.
    fenerbahce'den nefret etmektedir.

    kendisini ve transferini istemeyenler cok haklidir, sonucta disiplinsiz diye silinen oyuncu ornekleri var. ama kazim'a emre belozoglu, okan buruk veya fatih akyel muamelesi yapanlar haksizlik yapiyor cunku kazim'a yukarida sayilanlara ek olarak "serefsizdir" denemez. hatta fatih tekke veya necati ates gibi isimlerden de daha tehlikesizdir. sabri'nin de bir aralar orasi burasi oynuyordu, insan isterse degisir. hatirlarsaniz bu adam bu sene basi fb idmanlarinda en istekli caliskan isim goruntusu vermis, tam duzeldi derken young boys macinda gordugu kirmizi kartla yeniden defterden silinmis ve onun uzerine salmistir. herkesin görüsü farkli olabilir, tamam, bu adamin transferi galatasaray durusuna terstir, gecmisteki orneklerle de tezat olusturur ama verilen tepkilerin bir kismi abartili sanki. hele birisi buradaki bazi insanlar icin "yardakci, saksakci" diye ifadeler kullanip iyice ayip etmis.
    futbol anlaminda bakarsak savunmayi sevmedigi dogru, fakat form tutarsa serdar özkan, aydin yilmaz gibi isimlerden 3 gomlek ustundur. yasi da genctir. hatalarindan ders cikarirsa faydali olabilir.
    yahu adamlar bizim altyapimizdan yetismis, milli macta tribune kol gostermis, irkcilik yapmis adami 6 ayda bastaci ettiler biz medyanin devamli iftira attigi adami iki piclik yapti diye carmiha geriyoruz. bence biraz beklemek lazim, sonucta bu adam baska insanlara kötülük yapan icten pazarlikli birisi degildir. bu da benim gorusumdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın