• 608
    son günlerde başlarına gelen diana taurasi ve saras jasikevicius olayları bizim başımıza gelse ortalık yıkılırdı. önce resmi sitelerinden liseli çocuklara ithafen bir bildiri yayınlarlar, arkasından hukuk sorumluluları biricik tetikçi şekip mosturoğlu suratını ekşitip bir basın toplantısı düzenler, toplantıyı da mutlaka 'olayların takipçisiyiz' diyerek sonlandırırdı. ulu başkanları aziz yıldırım ise gittiği her yere basını davet eder ve bizi iğneleyici küçümseyici konuşmalarla tahrik ederdi. basın üstümüze çullanır, tarihte görülmemiş cezalardan bahsedilirdi.

    peki fenerbahçe'ye ne yapılıyor; hiç birşey. taurasi'nin yatak arkadaşı penny taylor örnek vermiyor, güç bela alıyorlar. alabilmelerinin nedeni de numuneni köln'de test ettircez demeleri. taylor bunu taurasi için yapıyor, çünkü ikinci numunesinin pozitif çıkacağını bilen taurasi wnba'de ceza almamak için oradaki savunmasında; test ettikleri yer güvenilmez bir mecra, bakın penny taylor'da onlara güvenmedi ve numunesini vermedi; diyecek. testin yapıldığı yer, hacettepe üniversitesi. güvenilmez mecra herkesin hayal ettiği, bilim adamı yetiştiren saygın bir eğitim kurumu.

    yönetmelik çok açık olmasına rağmen saras jasikevicius'u erteleme maçında oynattı fenerbahçe.
    (bkz: #554498)
    burada belirtilen yönetmelik çok açık ama turgay demirel yönetimindeki federasyon bu yönetmeliği de çiğneyecek eminim. yazı amacından biraz saptı aslında, rakiplerine her türlü aşağılamayı yapan fenerbahçe bu olaylar karşısında oldukça sessiz. ntvspor'a çıkan aziz yıldırım ' kızcağız bilerek almamış ' gibi birşeyler zırvaladı o kadar. peki kerem gönlüm olayında sen protokolde otururken bütün tribün 'doping yapsana' diye bağırırken nerdeydiniz? basın toplantıları düzenlerken nerdeydi aklınız? çıkıp söylesene şekip mosturoğlu, 'efes pilsen küme düşürülmeli, olay organize' diyordun; taylor numune vermiyor şimdi nerdesiniz?

    zararlısınız türk sporuna, vebasınız. bu yüzden galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın