• 22
    eğer bunun için istenmeyen bir bölüm okunacaksa, aslen insanın pişman olacağı harekettir. kimse genelleme yaparak "pişman olmanız imkansız" gibi şeyler söylemesin boşa. koca bir ömür sürdürülecek mesleğin seçilmesinden bahsediyoruz.

    ha insan ankara'da siyasal bilgiler vs okuyacağına istanbul'da okuyabilir. ama hukuk okuyacağı yerde sınıf öğretmenliği (gece gece örnek türetmek için kesinlikle kasamayacağım) okumak için istanbul'a giderse çok büyük hata eder. bir insanın hayatı boyunca kendini geliştirmesi her şeyden önemlidir.

    eskişehir'de okumayı istanbul'a tercih ettim. istanbul üniversitesi'nde inşaat mühendisliği okuyacağıma anadolu üniversitesi'nde okurum dedim, iyi de yapmışım.
    zaten maça gitmeyi kafaya koymuş bünyelere bu sorun oluşturmaz.

    galatasaray bonus kart gibi antin kuntin bir engel koymasalardı önüme, 1.5 senelik kombinemi de alacaktım. cumartesileri dersim olmasına rağmen (yapı statiği-çelik yapılar, hani tırt bir ders de değil), 2 haftada bir istanbul'a gidip gelecektim. yani insan hayatını bu kadar ucuzdan mahvetmemeli diyorum yalnızca. eğer bana "aşk" vs derseniz, size hatırlatmak isterim ki ayda 2 kere o yolu tepip git-gel yapmak daha mantıklıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın