• 60
    augustus, louisiana state universitesi'nde okurken okulun tarihini değiştirdi. 33 no'lu forması emekliye ayrıldı. 117 yıllık okulda bu onura erişen ilk kadın oldu. augustus ile birlikte forması bir daha kimseye verilmeyecek 9 louisiana sporcusundan biri de shaquille rashaun o'neal. augustus; john wooden, naismith award, yılın kadın atleti gibi kazanabilecek bütün ödülleri kazandı.
    wnba'de minnesota lnyx formasıyla 2 kez sezonun en skorer 2. ismi oldu.
    2005'te izmir'de düzenlenen dünya üniversite oyunları ve 2008 olimpiyatları'nda altın madalya alan abd takımının kadrosundaydı. ülkesinde bu kadar başarıya erişen augustus deyince aklıma eurocup'ta fiba eurocup yarı final rövanş maçında rus ekibine attığı 38 sayı geliyor: augustus 38 dinamo kursk 39. bir de italya'nın cras taranto takımını yenerek fiba eurocup'u kazandığımızdaki sevinç gösterisi.
    augustus gibi eşsiz yeteneğinin yanında, yüreğiyle oynayan birinin formamız için mücadele ettiğini görmek beni mutlu ediyor ama bir yandan da şimdiden augustus'un 23 no'lu formasını bir gün başkasında göreceğimizin hüznünü taşıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın