• 173
    kendilerinin verdiği tüm transfer haberlerini hatırlıyor olabilirim. o yüzden önce bi özet çıkaralım, sonra isteyen istediğini desin:

    keita: bu haberi verdiklerini görmedim. ama imza attığı günden saatler önce sitede yayınlandığı söyleniyor.

    elano: sadece birkaç yerde haberi çıkmıştı, hatta beşiktaş'a gideceği dahi yazılıyordu ki gece vakti transfer haberi çıktı. bir saat dolmadan da resmi açıklama geldi.

    caner - ufuk - sercan: hemen hemen aynı dönemlerde bu üçlünün haberi yapıldı. caner hemen hemen hiç gündemde değildi. caner geldi, ufuk geldi, sercan ise -galatasaray sözlük'teki birçok kişi tarafından da doğrulanmasına rağmen- gelmedi, demek ki anlaşma son saniyede yattı.

    cana - pino: aynı gün verilen iki transfer haberi. iki oyuncu hakkında da yazılı basında neredeyse hiç haber yoktu. cana o gün, pino ise haftalar sonra geldi.

    ledesma - rosicky: açıkçası sitenin en büyük darbeyi aldığı transferler. geldi dediler, sonra ikisi de olmadı.

    baros - kewell: akıbetleri ne olacak diye düşünürken, bu iki oyuncunun da sözleşme yenileme haberi ilk olarak scoutgs'de yayınlandı. sonrasında resmi sitede duyuruldu.

    misimovic: taraftarın sinirleri bozulmuşken, avrupa kupalarından elenmemiz akabinde vermişler sanırım bunun haberini de. ee artık gelse ne olur tadında geçmiştik. o da geldi.

    şimdi iki transfer haberi daha gelmiş. yanılma ihtimallerinin olduğunu biliyoruz. ama iddia ettikleri 12 transfer haberinden dokuzu tuttuysa, en azından yeni bir haber verdiklerinde heyecanlanmak yersiz olmaz.

    bu arada işin ilginç yanı, site bir haber portalı değildir. galatasaray için oyuncu izleme ve önerme ağırlıklı bir sitedir. keşke onların açıklamaları bize değil, kulübe ulaşsa da, alınan futbolcuları ilk olarak resmi siteden öğrensek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın