resim
Yoann Miguel Gourcuff
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Fransa
  • 65
    bir erkek olarak söze başlayayım;

    sivilde karşıma çıkarsa hiç acımam. benden daha karizmatik ve çok çok daha yakışıklıdır. muhtemelen benim gibi belediye otobüsüne binmiyordur. 22 senelik ahir ömrümde pirlo'dan pas alıp oyun kurmuşluğum yoktur. fransa'da ataklara yön de vermedim hiç. hatta inanır mısınız dostlar, kimse bana bonservis bedeli de ödemedi. adımın yanında sol farmede parantez içinde 18 de yazmadı. ( yoann gourcuff(18) şeklinde ) halı sahada da elime verir ve peste de iddialı değilim. ama bu adamdan çok daha iyi olduğum yönlerim var.

    dünya üzerindeki kusurlu erkeklerden biriyim be sözlük! misal; bu yılbaşını yine yalnız geçirdim. hatta 6 sarhoş, yalnız ve mutsuz kızın arasından yalnız çıkabilme başarısına sahibim! sanıyorum ki kendisi aynı şartlar altından yalnız çıkmayı başaramazdı. hatta birisi üstüme kustu falan.

    kendisine karşı kişisel bir kinim yok. hatta severim lan keretayı. başlığı belli bir süredir takip ediyorum da, aklıma melissa theuriau başlığı geldi. akabinde kendimi kıyasladım gourcuff'la. sonra da yazıverdim uyku mahmurluğu ile. allah da benim belamı versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın