• 18
    kendisini tanımam etmem. aramızdaki diyalogda ayhan şahenk'teki bir maça girerken arkadaşlarına dönüp beni işaret ederek "bak basketbolcu tipi var bu çocukta" demesinden ibarettir. basketbol maçlarına gelmesi, tutkusu, ilgisi bunlar takdir edilesi noktalar ancak kendisini tanımadığımdan aklıma takılan bazı sorular var.

    1- bağımsız bir taraftar oluşumunun lideri olarak kendisi görev yaptığı dönemde neden her maçın öncesinde ahmet dedehayır'la saha içinde muhabbet etmiştir?

    edebilir.kimilerine göre etmelidir belkide. ama zamanında o çok imrendiğim "bağımsız" taraftar oluşumunun lideri olarak bu tavırları "kimden bağımsızız lan biz?" dememe neden olmuştur.

    2- kendisi sürekli bir şekilde adam döverek otobüs organizasyonlarını "koordine" etme yolunu izliyor. öncü bir taraftar oluşumunun lideri tek ortak paydası aynı takımı tutmak olan 16-22 yaş arası gençlerin kafalarına vura vura otobüslere sokma yolunu izliyorsa bu o taraftar grubu için sıkıntı değil midir? sporda şiddet yasası için meclise çağrılan bir grubun liderinin kendi takımdaşlarına vurması yaman bir çelişki midir değil midir?

    3- bağımsız bir taraftar grubunun bağımsız bir lideri nasıl ali sami yen'deki her maça sahanın içinden girerek gelir?

    sordum rahatladım
App Store'dan indirin Google Play'den alın