• 13
    sözlüğe girmek için o kadar çabalamış ki. e haklı da. ali sami yende kombinesi var, arenada aldı, basketbol maçlarına gitmeye çalışıyor. takıma maksimum katkıyı öğrenci haliyle yapıyor adam. ödüllendirilmeliydi bu. ödüllendirildi de. ama sanki sözlüğe kattığı bilgi dolu entrilerle asıl ödüllendirilen sözlük gibi. adam durmuyor yazıyor. hem kenarda köşede kalmış başlıkları ortaya çıkarıyor, sözlüğün canlı kalmasını sağlıyor, hem de araştırıyor, yeni başlıklar açıyor, bilgiler veriyor. kendisiyle pilav zirvesinde tanışmıştım. metrobüsle birlikte geldik falan. çok güzel adam. muhabbeti de çok güzel. düşün işte ya ilk görüşmede can ciğer olduk.

    ayrıca ispanya ve ispanyolca delisi. ben de çok seviyorum o dili ve ülkeyi. ortak duygudan da beslendik galatasaray haricinde. bi de bana coldplay viva la vida falan dedi. allaah. seviyorum olm seni.

    ekleme: sadece ispanya değil, ispayanın konuşulduğu tüm ülkeleri sever. o gün sohpetimizde belirtmiştim ben de öyle olduğumu. burada niye öyle yazmadıysam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın