resim
Adnan Sezgin
Görev:Sportif Müdürü
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 616
    adnan sezgin galatasaray'da değil de bir şirketin üst düzey yöneticisi olsaydı ve galatasaray'da yaşanan başarısızlıkların aynısı yaşansaydı bu 3 yıllık dönemde 36.000 defa kovulmuştu.

    bu adamın son 3 senedir performansı ortadayken hala bunu savunan galatasaray taraftarı var. eğer bu adam hala galatasaray'da önemli bir konumda görevliyse ve takımın durumu içler acısıyken, bu adam galatasaray'dan aylık 50 bin tl'nin üzerinde maaş almaya devam ediyorsa; her ay galatasaray store'dan alışveriş yapan bir taraftar olarak eleştirme hakkını kendimde bulurum, hatta itin götüne bile sokarım.

    yaptığı ve yapmadığı transferlerle ilgili eleştirimi daha önce yazdım zaten. sadece şunu söyleyeyim. iyi futbol yöneticisi az parayla çok iş yapabilen yöneticidir. yoksa herkes gidip büyük paralara futbolcu alır.

    adnan sezgin gider kendisine verilen parayı çar çur eder ve daha sonra dan aldığı oyuncular başarısız olunca bir de onları göndermek için üstüne para verir . elin valencialı yöneticisi gider 5.7 milyon euro'ya tino costa'yı alır. aradaki fark budur...
App Store'dan indirin Google Play'den alın