resim
Mauro Abel Formica
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Arjantin
  • 59
    ismini ilk kez duyduğum oyuncudur. videolarını izledim ve videolarından anladığım hafiften gio tarzı bir adam. ben nedense ona çok benzettim. herhalde çok fazla çalıma girdiği için. çalım atmayı, topla oynamayı seven bir adam. yetenekli olduğu açık. ama ligimizde ve özellikle de bizim takımda başarılı olabilmek için yetenek tek başına yeterli değil.
    öncelikle sertliklere maruz kalacağından kendisinin de sert olması lazım. ikinci olarak takımda kalas oyuncu sayısı çok fazla ki bunların çoğu (neredeyse hepsi) türk. bu adamlarla oynarsa oynamasının hiçbir anlamı olmaz. misi'den, elano'dan bir farkı kalmaz.
    orta saha'da oynayacaksa yanına ya da arkasına biri türk ikisi yabancı 3 tane kaliteli adam koymak gerekir. biglia gelirse ve canayla oynarsa selçuk inan ballı ekmek kadayıfı olur.
    bu şartlar gerçekleşirse kendisinin türk telekom arena'nın muhteşem atmosferinden de etkileneceğini ve oynama hırsıyla dolacağına inanıyorum. çünkü o stad'tan futbolcu olarak etkilenmeyen insan değildir! e hırs da olursa diğer etkenler ve bu yetenekle beraber iyimser olmamak için bir neden yok.
    tabi bu giri kendisinin geleceği ihtimali üzerine yazılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın