• 357
    digiturk kullanıyoruz ancak gstv şifreli. maddi sorunlardan dolayı da değil, sadece ücretli olmasına tepki gösterdiğim için. galatasaray bu tip hamlelerle bir şey kazanmaz, kazanacağı para da çerez parasıdır galatasaray için. ancak çok şey kaybeder. digiturk platformunda yayın yapıyorsun, şifrelisin. nasıl sen kendinle ilgili doğru haberleri kamuoyuyla paylaşacaksın ? sonra tabi basın yalan yazar şampiyon olmayınca.

    benim asıl derdim kanalla ilgili çıkan haberlerle. ilk önce adnan sezgin'in çeşitli gazetecilerin sorularını cevapladığı bir program için açıldı kanal, osman tamburacı "kanal şifresiz olacak" dedi, üzerinden 1 ay geçti kanala bir şey olmadı.

    sonra başkan çıktı "3 aralık'ta kanal şifresiz olacak" dedi, üç gün sonra yılbaşını kutlayacağız değişen bir şey olmadı.

    tamam madem şifresiz yapmıyorsunuz, o zaman taraftara yalan da söylemeyin. madem şifreli olarak hizmet veriyorsunuz o zaman adnan sezgin de 200 bin gstv izleyicisine seslensin. işinize geldiği gibi kullanmayın kanalın şifreleme sistemini.

    şimdi digiturk'un bilgi ekranındaki kodu bilmem nereye sms ile yollasam kanal açılır, ama açtırmayacağım. açtırma gibi bir düşüncem vardı ancak bu dediklerim yüzünden böyle kalsın daha iyi. ahmet çakar arda turan için "pubis ameliyatı oldu" desin, ben gstv'den doğru bilgiler edinmeyeyim. millet hürriyet güçer galatasaray'da desin, ben de öyledir; almışızdır adnan sezgin'den beklenir diyim.

    evet böyle, böyle devam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın