resim
Tugay Kerimoğlu
Görev:Sportif Direktör
Takım:M. Değirmenlik
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 319
    çocukluk dönemim ilk kahramanlarından; sarışın, burnu büyük, 5 numaralı formasıyla orta sahanın dinamosu kaptan. galatasaray'da oynadığı süre boyunca inişli çıkışlı günleri olmuştu. alt yapıdan* çok küçük yaşta a takıma çıkmış, jenerasyonunun en iyilerinden biriydi. gitmeden hemen önce ise yapılan eleştirileri duysanız inanamazdınız. takımı frenlediği, hep yana oynadığı, dikine gidemediği söyleniyordu. haklılardı. tcoskun güzelce bahsetmiş . (bkz: #528512). belki o dönem çok formda olan emre - suat - okan üçlüsünün arasında kaybolmuştu. bilemeyiz.

    tugay kerimoğlu gittikten sonra futbol oynamayı sanki tekrardan öğrendi. çok güzel bir kariyer inşaa etti kendine yeni baştan. bunları tekrardan anlatmaya gerek yok. şimdi ayhan akman ile ilgili benzer yorumlar görüyorum. haklılar. bu apayrı bir konu.

    benim asıl söylemek istediklerim yeni nesil galatasaray taraftarı ile ilgili. arkadaşlar, tugay bizim çocuğumuz, tugay bizim kaptanımız, tugay bizim parçalımız. lütfen değerlerimize sahip çıkarken, onlar hakkında methiyeler düzerken ilahlaştırmayın. herkesi hak ettiği yere koyun. tugay'a yüklediğiniz başka anlamlar yüzünden, bir gün o yere ulaşamazsak tugay'ı da yerin dibine sokacaksınız. yapmayın! anıl dilaver'i oynatmak için ısrar eden tugay, ama zaten bu onun görevi. tugay hem teknik direktör yardımcısı hem de alt yapı sorumlusu. tabii ki anıl dilaver'i oynatmak için ısrar edecek eğer anıl iyi ise. bu takım düzlüğe çıkacaksa hagi'den çok onun sayesinde değil. neden biliyor musunuz? çünkü bu takımın teknik direktörü hagi.

    konu tugay ya da hagi değil. ikisi de birbirinden önemli değerler tarihimizde. ama arkadaşlar lütfen, herkes hak ettiği kadar takdir edilmeli, hak ettiği kadar yükseklere koyulmalı. değerlerimizin içini boşaltmayın! sonra arda turan, 66 iken daha iyiydi dersiniz. sonra aydın yılmaz'a küfürler edersiniz. etmeyin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın