• 1
    şimdi herkesi kapsamaz tabii ki ama fenerbahçe'ye gönül veren kişilerin (buna kulüp için çalışan, kulübe üye, kulüp yöneticisi vb. dahildir) bir seviye düşüklüğü, bir terbiyesizliği gözüme çarpmıştır. fenerbahçe camiasıda bunun içindedir. işi basite indirgeyip galatasaray ile kıyaslarsam,

    antu.com'da cincon, 6s gibi düşük seviyeli insanların kullandığı şeylerin kullanım izni varken; asy.net gibi sitelerde aristokrat insanlar yazar ve fbeş, fenevbahçe vb. şeylerin yazımı yasaktır.

    diğer dikkatimi çeken şey gssözlüktür. bilmem kaç yıldır devam eden, düzgün seviyesi olan bir site iken, fbsözlük kurulsa (ki vardı sanırım böyle bir şey) muhtemelen yine düşük seviyeli insanların kullandığı sözcüklerin kullanımı çok yaygın olurdu. başlıklar nasıl siktik ama cimbom'u gibi şeylerden geçilmezdi (bkz: ercan saatçi)

    fbtv'ye bakarsak "yer 6" gibi aşağılayıcı bir programın kanal yayın akışı içinde yer aldığını görürüz.

    fenerium ürünlerine bakarız, her derbi öncesi deja-vu, bugün 10 kasım ehi ehi vb. yine 7 yaşında çocuğun mantığıyla güdülen ürünler bizi bekler.

    fb.org'a bakarız, fenerbahçe taraftarı olan ve fenerbahçe'yi eleştiren (doğru yanlış farketmez) gürcan bilgiç için, gürcan sezonu açtı diye başlık atılıp haber yapılır. (resmi siteyle ilgili başka şeyleri yazarsam ankaragücü'nün belöz'e verdiği ayarları geçebilir. kısa kestim)

    özet geç diyenlere; fenerbahçe terbiyesiyle, seviyesizliğiyle asla türkiye'nin bayrağını taşımayı haketmeyen bir spor kulübüdür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın