resim
Cihan Haspolatlı
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 77
    hakkı fazlasıyla yenmiş bir oyuncudur. 2002 yılında volkan arslan ile beraber transfer edilmiş ve çıktığı fenerbahçe maçında da çok iyi bir performans göstermiştir. fatih terim döneminde transfer edildiğinde fm tabiriyle dmc olarak alınmış ve hagi döneminde de sağ bek olarak oynatılmıştır.

    zamanında çıkan vatan gazetesinin haberine göre galatasaray'daki mali kriz zamanında hagi, başkan özhan canaydın döneminde takıma bir sağ bek takviyesi istemiş fakat özhan canaydın'ın takımın içinden birini oraya monte etmesi isteğiyle transfer yapılmamış ve piyango cihan haspolatlı'ya çıkmıştır.

    ilk başlarda o bölgede fazlasıyla sırıtsa da zamanla belli seviyeye kadar kendini geliştirebilmiştir. hatta kısa bir dönem de o bölgeden milli takıma kadar seçilmiştir.

    orta sahanın göbeğinde oynayan bir adamdan sağ bek yaratmak çok zor olsa da cihan'ın ben elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorum. bu çabası ve oyuna küsmeyişi benim saygımı kazanmaya yetmiştir. tamam hiç bir zaman iyi bir seviyeye gelemedi ama bu durum sadece onun suçu değil bunu da unutmamak gerekli. 5-0'lık leverkusen maçında barış özbek'e ve senelerdir sağ bek oynatılan fakat orjini sağ açık olan sabri'ye yapılanlar da aynı değil mi zaten?
App Store'dan indirin Google Play'den alın