• 163
    pes serisinin şu ana kadar çıkardığı en güzel oyun. fifa daha güzel olabilir ama pes'in verdiği keyfi alamıyorum fifa'dan. her oyunda olduğu gibi bu oyununda bazı eksikleri var tabi.
    özellikle become a legend modundaki hocaların kafasına ulaşamadım. aston villa'ya* yeni transfer olmuşum. antremanlar filan derken takıma girdim yedek soyunuyorum, ikinci maçımda liverpool'a** karşı oynuyoruz. 1-0 yenik durumdayken 2. yarının başında oyuna soktu hoca beni kurtarıcı olarak. neyse bir pozisyonda denk geldi carew'in pasında topu ağlarla buluşturdum, sonra da yine bir pozisyonda carew'e asist yaptım. herşey çok iyi gidiyor taraftar çıldırmış filan 60. dakika'da kenara aldı beni. böyle acayip bi duygu sardı beni, kendimi kullanılıp bi kenara atılmış paçavra gibi hissetmem yetmiyormuş gibi ertesi 2 hafta yine yedek kaldım. üstelik 5 dakika bile şans vermedi adi herif.
    ayrıca transfer olma seçeneğini normal yapmama rağmen her takım sezona başlarken kadrolarını sıfırdan kuruyorlar.sürekli transferler oluyor. buna da bir ayar getirilmesi lazım.
    onun dışında bence gayet olmuş bir oyun. inter'le oynaması da ayrı bir keyif veriyor.(u: julio cesar sen tam bir pantersin dostum(:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın