• 83
    ------alıntı------

    kuruluşumuzdan bugüne, liderimiz sefa kalya'nın bir kuralının asla dışına çıkmadık; stadımıza veya salonumuza münferit gelen, yolunu şaşırarak aramızda kalan, savunmasız ve yalnız rakip taraftara hiçbir şekilde saldırmadık, saldırılmasına da göz yummadık.

    ------alıntı-----

    geçen sene galatasaray abdi ipekçi'de adını hatırlayamadığım bir takımla maç yapıyordu. eee istanbul'da olupta yalnız bırakmak olmazdı. biz de grup olarak maçımıza gittik elbet. maç çıkışı tophane'de nargilemizi içip fenerbahçe-kayserispor maçını izledikten sonra kadıköy'den döneceğimiz için bir süre daha tophane'de vakit geçirdik ve malum maçın bitmesinden 1.5 saat sonra bir arkadaşımla kadıköy'de olduk. kadıköy rıhtım'dan otobüslere doğru hareket ederken bir anda karşıdan gelen 50-60 kişilik fenerbahçeli grubu gördük ki bunların alayının üstünde gfb materyalleri vardı. malum rıhtımda kaçacak bir yer olmadığı için sesimizi çıkarmadan sessiz sessiz, söylenen küfürleri duymamazlıktan gelerek kenardan gidiyorduk. amacımız onları tahrik etmek değildi eğer öyle olsa salak değiliz ya 2 kişi heriflerin arasına dalalım.

    herneyse... ilk başta başlayan küfürlü taciz hemen ardından saldırıya dönüştü. 2 kişiyiz lan 2 ! kansız herifler... o yüzden şu yazdıklarında en ufacık bir samimiyet görmüyorum.

    kimse kusura bakmasın ama 2 kişiye o kadar adam saldırıyorsa o günden sonra ben, gençfenerbahçeliler diye adlandıran o omurgasızlara her maç ağzıma gelen herşeyi söylerim.**
App Store'dan indirin Google Play'den alın