• 101
    yeni nesil yazar alımlarının en çok bu yönünü seviyorum. zevkli bir şeydir, yeni gelenlere öğütler vermek. hele de biraz eski bir nesilseniz, o öğüt konusunda kendinizi biraz daha haklı görebiliyorsunuz. 1. nesiller 2. nesillere, 2. nesiller 3. nesillere, 3. nesiller 4. nesillere hep öğüt verdi burada. tabii ki dördüncü nesiller biraz uşak gibi oldu ama napalım artık *. dördüncü nesile öğütler başlığındaki yazılanların bir benzerine üçüncü nesillere öğütler kısmında bulabilirsiniz. demek istediğim, baştan sona okuyun bu başlıkta ve diğer öğüt başlıklarındaki yazılanları. ne çok ciddiye alın ne de hiç ciddiye almamazlık yapmayın. hepsinde olmasa bile bazılarında galatasaray sözlük'te daha önce tatsız bir şekilde yaşanmış olayların sebepleri yatar. bu olayların bir daha yaşanmaması adına önemlidir o yazılanlar.

    neyse konumuza gelelim. eh ben de biraz tavsiye vereyim de boşa gitmesin başlık. benim tavsiyelerim biraz entryler üzerine olacak. sözlükte 400000'e yakın entry varsa, bunun 367000'ini rahat okumuşumdur. * mükemmel entryler var burada. sürekli okuyun. okumak çok önemli burada, yazmaktan daha fazla okuyun. okumanın yanı sıra beğenip beğenmeme özgürlüğünüz kullanın ve entryleri oylayın. entrylerin yanında kadronuza almanız gereken ya da takip etmeniz gereken yazarlar var. shawshank gibi, trouble gibi ve daha niceleri. rahat 20 - 30 tane yazar yazarım ama gerek yok şimdi. * *

    bir kere mutlaka 2008 ve 2009 yıllarının en beğenilen entrylerini okuyun. 2010 yılının en beğenilen entry'leri de birkaç güne açıklanır zaten.

    (bkz: 2008 yılının 10 numara entry'leri/#152064)
    (bkz: 2009 yılının en beğenilen entry'leri/#273888)

    bir de şunu bilin ki galatasaray sözlük'ün kaptanı captano'dur. onun maç sonrası yazılarını mutlaka okuyun. en umutsuz durumda bile size umut verir. sakin ol hayat senin der galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır lafını bir kere daha hatırlarsınız. neden sözlüğün kaptanı derseniz, aşağıdaki entryi okumanız size yeterince fikir sağlayacaktır *.

    (bkz: galatasaraylı olma sebepleri/#173720)

    son olarak galatasaraylı futbolcuların hayatlarını öğrenmek istiyorsanız lütfen şu entry'i takip edin:

    --- reklam vakti ---

    (bkz: harry kewell the wizard of oz/ #532627)

    --- reklam vakti ---

    heh en son olarak, yazdığınız entryleri yolla tusuna basmadan önce bir kez daha okuyun.

    en son son olarak kendinize dikkat edin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın