• 6
    okul tüm gün olunca benimde derste yakalandığım maçtır. neyse ki geceden walkmanimi ve parmakları kesik eldivenimi çantama koymuştum. maç başlamadan önce geçtim arka sıra en köşeye. walkmanimi ceketin cebine koyup kulaklık kablosunu gömleğimin önünden sokarak kollarım boyunca avuç içime kadar uzattım. elime de eldiveni geçirip kulağımı dayayıp 96 dakika ders dinliyomuş numarası yapmıştım.
    neyse maç başladı karlı buz gibi bi hava, zemin çok kötü olumsuzluk haddinden fazla kısacası. ama iyi başladık hasan yardırıyo flerquin yokluyo serkan vuruyo gol oluyo ofsayt bayrağı kalkıyor..vs..vs.. bir yandan maçı yaşıyor bir yandan da ders dinliyomuş gibi hocaya kafa sallıyordum.. 2.yarı erzurum atakları etkili olmaya basladı ve bende hafiften tırsmalar başladı.. etkili geldiklerinde arkadaşlara kaşlarımı yukarı kaldırıp işaret parmağımı ağzıma getirerek sus işareti yapıyordum tehlike gecince de kısaca pozisyonu anlatıyordum..neyse eleme maçıydı 90dk. 0-0 bitince maç uzatmaya gitti ve maçta altın gol kuralı uygulanıyordu..rüzgar tersine dönmüştü sanki derken "- eyüüppp yükseliyoooooorrr ve goool" diye spikerin bağırmasıyla "-yapma beeee!! "diye bağırmam bir oldu sınıfta..
    hocanın kızması, fenerli arkadaşların esprileri ..vs. derken unutamıyacağım bi an olarak kaldı içimde.hele o eyüp'ü, eyüp saka 'yı hiç unutamadım..
App Store'dan indirin Google Play'den alın