• 17
    90-72 üstünlüğümüzle sona eren 11.hafta karşılaşması...

    - haftaya derbiden lider çıkabilmek için bu maçı kazanmalıydık ve zorda olmadı.
    - geçen hafta olduğu gibi maça ermal kuqo ve radoslav rancik'i kullanarak başladık.
    - rakibin en önemli silahı j.gibson'ı hiçbir şartta maça sokmadık bu çok iyiydi.
    - ama benim gözümde ligimizin en underrated basketçilerinden umut yenice'nin kusursuz performansı ve j.mays'in yüzsek şut yüzdesiyle oyak renault maçta kaldı.
    - özellikle son haftalarda rakibimizin skorer guard'larını iyi savunuyoruz bu da gelecek hafta için ukic savunması adına umut verici.
    - ilk defa galatasaray formasıyla lig maçına çıkan sertaç şanlı 10dk sahada kaldı. savunmada öcü görmüş gibi bir hali vardı. oktay hoca'nın kısıtlı uzun rotasyonuna rağmen onu düşünememesi sanırım bu yüzden umarım savunmasını bir an evvel düzeltmeye başlar.
    - göksenin ise aziz matta'nın da belirttiği gibi maça neden girdiğini sorgular gibiydi biraz heyecandan yoksun ve maç konsantrasyonu hiç yoktu.
    - maçın ilk hucumunda yaptığımız top kaybından sonra tam 34dk boyunca sadece 2 top kaybı yapmamız ise açıklanacak bir durum değil...*
    - yinede maçı 22 asist-7 top kaybıyla bitirmemiz neden bu takımın buralarda olduğunu gösteriyor.

    - maç içerisinde jeneriklik smaçlar vardı özellikle james mays bu işte çok iyi ama joshua shipp'in rancik'e verdiği basket olmayan bir pas var ki izlenmeli.
    - evren büker'in yavaş yavaş form kazanması ve oyuna giren 12 oyuncunun tamamından sayı katkısı alınması ise bugünün en önemli ayrıntıları.

    maçın yıldızı > preston shumpert : 22dk-14s-2rb-4as-1tç
    kilit oyuncu > luksa andric : 12dk-14s-4rb - 5/5 saha içi isabeti

    edit: maç sonu galatasaray otobüsü bursa'da saldırıya uğramış, camları kırılmış...ermal kuqo twitter üzerinden olay sonrası video ve fotografları yayınlamıştır...yorumsuz...

    tekrar gelen edit: organize bir şey değilmiş kendini bilmezin birisi atıp kaçmış
App Store'dan indirin Google Play'den alın