• 397
    satış sitesi yine fantasik hareketlere imza atmaya başlayan mağazamazdır.

    herşey geçen hafta aydın yılmaz'ın önerdiği antreman formasını almak istememle başladı. zaten aydın yılmaz'ın önerdiği bişeyi niye alıyosam. neyse ilk 50 kişiye de terlik hediyesi vardı. biraz da bunun için aldım aslında. zaten terlik alıcaktım 20tl'ye falan, ulan 16-17 daha veririm bide antreman forması alırım dedim. yaklaşık 6-7 denemeden sonra formayı alabildim.

    dün sipariş elime ulaştı. sadece forma gelmiş. aynı olay chackie'ye de olmuş, ona da sadece forma gelmiş. attık mesajımızı gelen cevap ilk 50 kişiye giremediniz oldu. ben ürünü sepete attıktan sonra "tebrikler ilk 50 kişiden biri oldunuz" diyordu. zaten götümden sallıcak halim yok, ilk 50'ye girdiğimi nerden bilicem.

    hayır yemişim terliğini, daha 2 gün önce 105tl verip iki tane imzalı forma aldım. ama kardeşim böyle işgüzarlık, baştan savma olamaz. 50'ye kadar sayacak counter programıda mı koyamıyorsunuz siteye? "tebrikler ilk 50 kişiden biri oldunuz" ibaresi herkese mi çıkıyor. bi de twitter'dan görüp 1 saat sonra alışverişi yaptım. 1 saatte aydın yılmaz'ın önerdiği formayı 50 kişi alıyorsa zaten bizim sırtımız yere gelmez.

    neyse efendim gelecek cevap beni zerre ilgilendirmiyor. yollamasınlar terliği de zaten haklılar. adamlar kafalarına göre site yönetiyor; ben hala burda 100tl verip imzalı forma aliyim, sweatshirt alırken atkı da gelsin, mouse, mouse pad, kalem ıvır zıvır kırtasiyeyi ordan alalım diyim. haklılar tabi böyle bi mallığa promosyon/hediye ürün yollasan ne olur yollamasan ne olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın