• 4
    maça doğru: oyak renault - galatasaray cc

    galatasaray cafe crown, beko basketbol ligi'nin 11. haftasında 24 aralık cuma günü oyak renault ile karşılaşacak. bursa atatürk spor salonu'ndaki saat 19.00'da başlayacak olan mücadele, spormax'ten naklen yayınlanacak.

    maç: oyak renault - galatasaray cafe crown
    salon: bursa atatürk spor salonu
    tarih: 24.12.2010 saat: 19.00
    yayın: spormax (canlı)
    internet: www.galatasaray.org (canlı anlatım)

    maça doğru: galatasaray cafe crown
    galatasaray cafe crown, uleb eurocup e grubu'ndaki son maçında salı akşamı italya deplasmanında ngc bennet cantu'ya 75-72 mağlup oldu. bu skora karşın grubunu lider bitirmeyi başaran takımımız, bir üst turda asefa estudiantes (ispanya), cez nymburk (çek cumhuriyeti) ve pepsi caserta (italya) ile k grubu'nda eşleşti. uleb eurocup son 16 karşılaşmaları, 18 ocak - 1 mart 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek.

    beko basketbol ligi'nde 10 hafta sonunda sekiz galibiyet alarak ikinci sıraya yerleşen galatasaray cafe crown, ligdeki son beş maçını kazandı. takımımız, geçtiğimiz hafta ise bornova'yı 84-72'lik skorla mağlup etti. ermal kurtoğlu, maç başına ortalama 10,8 sayı üreterek takımının en skorer ismi oldu. ribaund kategorisinde radoslav rancik, ortalama 4,3 ribaund ile öne çıktı. tutku açık ise ortalama 4,4 asist katkısı sağladı.

    maça doğru: oyak renault
    beko basketbol ligi'nde 10 hafta sonunda aldığı iki galibiyetle 14. sırada yer alan oyak renault, bu sezon yalnızca medical park trabzonspor (79-65) ve erdemir (80-78) karşısında kazanabildi. bursa temsilcisinde abd'li oyunculardan jonathan gibson, maç başına ortalama 19,7 sayı ve 3,4 asist ile her iki kategoride de takımının lideri olmayı bildi. sezon boyunca altı maça çıkan james mays ise 10,3 ribaund ortalaması yakaladı.

    oyak renault ve galatasaray cafe crown, sezon başında spor toto türkiye kupası'nda karşılaştı. antalya'daki maçtan 70-47'lik skorla mağlup ayrılan oyak renault, saha içinden 18/57 (%32) ile hücum edebildi. galatasaray, pota altı oyuncuları ermal kurtoğlu (14 sayı, 9 ribaund), radoslav rancik (11 sayı, 9 ribaund) ve luksa andric (6 sayı, 7 ribaund) üzerinden toplam 31 sayı ve 25 ribaund bularak bu bölgede rakibine üstünlük sağlamıştı. oyak renault, daha sonra ön alanını james mays ile takviye etti.

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın