• 16
    herşeyden önce çok keyifli bir maç oldu. sonuçta skor farklıda olsa maçın büyük bölümünde başabaş bir mücadele vardı. sonlara doğru rakibin direnci kırılınca, oyuna ağırlığımızı koyup farkı biraz açabildik :)

    biz takım halinde iyi oynadık. kalede peja hatasız, savunmada captano müthişti, feanor etkili ve yardımlaşan, hagi akıllı ve paslı, elland road dinamik, tcoskunve bende kanat bekleri olarak görev adamı kimliğinde bir maç çıkardık. takım olarak iyi olduğumuz bir günde kaybetmemiz beklenemezdi. yine de takımı takım yapan değerlerden biri olan toka nın eksikliği fazlasıyla hissedildi.

    rakip oyuncuları iyi marke ettik. özellikle sahanın en teknik oyuncusu hadomer'i durdurarak rakibin organize olmasını engellememiz maçın kilit noktalarından biriydi.

    kj nin golü mükemmeldi. topu bir an kafamın yanından geçerken gördüm ama sağlığım açısından dokunmamam gerektiğini düşünürken top çoktan ağlarla buluşmuştu bile.

    kadro eksikliği nedeni ile bile olsa aranızda olmak, sizlerle tanışmak çok keyifliydi. umarım sonraki zamanlarda, farklı organizasyonlarda yine hep birlikte keyifli maçlar çıkarırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın