• 1
    bundan önce 2-3 kez daha oldu. bu akımın, hareketin, olgunun, bulgunun, vurgunun önderi, kurucusu, ışığı, asası, parasoleyi, enstantanesi, bakaçı, lensi, lens kapağı, deklanşörü, karanlık odası, yapmacık pozları, nü çalışmaları, zeniti, nikonu, canonu benim. sözlük konsepti kendi has tavırlarıyla büyümeye devam ettikce ve de birçok yerde sözü geçmeye başladığında benim pilav günü mirasım kalacak artık sizlere.

    galatasaray sözlük futbol takımı amatörde top koşturacak. 3.lig, 2.lig, tekrar 3.lig, mali kriz, ligden çekilme derken araya da hanofır örneğini sıkıştırıp sportoto lige çıktığı zaman orada da altın harflerle adım geçecek. (bkz: captano)

    captano abimiz heralde saçı başı ! ağarmış bir şekilde poz verecektir.

    neyse, öncesi de olmuştu. çok da iyi olmuştu. yamakasi de ısrar edince ( bilirler yeme içme düşkünlüğümü ) kıramadım. hava da güzel olacakmış. açık falan. açık çay falan. pilav üstü ciğer, kavurma, tavuk falan ?
    he yani diyeceğim o. sanmayın midenizi yalnız, biz hep üsküdar'dayız. sen pilavcıdaki biz, biz pilavcıya gelip pilav gününe katılma arasında eşikten eşiğe koşuşturan sen.

    üsküdar denildiği zaman mihrimah sultan camii ye giden ara, dar, tarihi yolda sağ taraftaki ufak esnafdayız. çaylar benden. muhabbet sizden. kaç kişi orada tanıştı biliyor musunuz? hheheeey..

    mesaj atın, tarif alın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın