• 266
    supersport'ta program yaptığı günlerde daha akıllıca yorumlar yapardı.ama şimdi o 8 yıl öncesinin kalitesinden uzak,zıt ve çelişkili yorumlar yapmakta.ntvspor'un mustafa doğan ve sergen yalçın gibi tercihlerine ayak uydurmuş görünen o ki..bir fenerbahçe tandanslı yorumcu olmasına rağmen fikirlerini dinler,türk futbolunun sorunlarının tespitinde mantıklı açıklamalar yapmasına sevinirdim.ama artık öyle değil..şöyle diyeyim tek tek takımları ele alırsak..

    3 hafta önce trabzonspor'un orta sahasını ele alırken "yaa selçuk ve colman abi işte" ligde zirveye oynayan takımın oyuncu kalitesi bu dedi ve üstünden geçti.tıpkı pino muhabbetide ki gibi..dün de diyor ki trabzonspor ön liberosuz harikalar yaratıyor.selçuk pike yaptı,kariyerinin zirvesinde.burada tutarlılık nerede?

    geçelim fenerbahçe'ye

    aykut kocaman'a destek çıkılması gerekli.son on yılda kaçıncı teknik adam bu dedi sezon başı.takımın alex'e alıştığını ve stoch,dia ile sağ ve sol açıklarda modern bir 4-3-3'ün oynanabileceğini bundan sonrası için dile getirdi.alex'siz futbola yavaş yavaş alışılması gerektiğini savundu.haftalar geçti.bu kez aykut'la birlikte alex kariyerinin en iyi performansına ulaştı.demirkol bu kez aykut'a salvolar yaptı.alex'i övdü.hatta daha da ilginci takımın 3-5-2 dizilişinde semih-niang arkalarında alex'le oynaması gerektiğini savundu dün.yani semih'in oynaması için 3-5-2'ye dönülecek.alex forvet arkası oynayacak demirkol'un savunduğu mantıkta.ee peki andre santos'a 110 metre koridor git-gel yap diyor demirkol madem.hani şu çok övdüğü stoch ve dia'nın yardımlarına rağmen 4'lü dizilişte dökülen santos'a 110 metre emanet etmek.geçiniz...

    galatasaray'a gelirsek..

    yorumu bir şekilde pino'ya getireyim mantalitesi.tamam anladık sezon başından beri baros'a alternatif alınmalıydı ama bu kalıp kullanılarak pino'nun futbolculuğuna vurmak olmuyor her defasında.pino'nun forvet olarak transfer edilmediğini demirkol'da iyi biliyor.ama nedense tuttuğu takıma forvet olarak transfer edilen güiza ve gökhan ünal performanslarından ve maliyetlerinden pek laf açılmıyor? pino kaç para güiza kaç para? en son bombası buydu dün.

    "senelerce galatasaray alt yapısını türkiye'nin en iyi alt yapısı diye yedirdiler bize"

    bu ne şimdi? bu sezon okan ve gökay çıkınca ortaya fenerbahçe alt yapısımı büyük bir devrim yaptı bizim haberimiz yok? bu konu hakkında bir görüş yazmak isterdim ama yazarken dahi gülümsetiyor demirkol şu entryi.

    artık olaylara önce felsefi yaklaşıp,detayları söyleyerek,yorumların sonuna doğru sapıtmak demirkol klişelerinden biri oldu maalesef..
App Store'dan indirin Google Play'den alın