• 8
    adidas europass'in ayrı bir keyif kattığı halı saha macı olmustur. ayrıca ilk 22 dakika hiç gol olmadan geçildi. maçın golu, kalifiye jurnal'in macın 65. dakikasında 20 metreden attıgı gol olabilir bence.
    sinyor sağolsun captano'ya karşı yuzumu kara cıkarmadı ve klasını sahaya yansıttı, hatta bununla da kalmadı sozlukte fazla yazmadığından mıdır nedir kj tarafından sözluk dışından getiriliyor iddiasıyla şike unsuru olmakla suçlanmış sanırım*. (bkz: kj must be clever)
    ayrıca, bir halısaha macinda skor ne olursa olsun maci birakmadan son saniyesine kadar asilanlari acayip takdir ediyorum. o bakimdan macin skoru 3-15 iken bile 74. dakikalarda hucum pres koyan hagi'yi de ayrı tebrik etmek lazım.
    son bir not da mac icinden. macta bir farklı ondeyken captano geriden bana eliyle 2 işareti yapıyor. kafam karisti resmen. icimden diyorum "ya her hafta maca gelemiyoruz, acaba kaptan'ın mac icinde verdigi taktik degisiklige ait bir isaret mi"! megerse farki 2 yapalim rahatlayalim demek istiyormus. allahtan mac sonunda farki 12 yaptık da firca yemekten kurtulduk:-). oynayan herkesin ayağına sağlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın