• 22
    kalemi kagıdı eline alıp eşleşmeleri kendin belirlemeye kalksan bu kadar zevkli yapamazdın heralde. gerçekten fevkaledenin aduketinde eşleşmeler olmuş.
    avrupada her zaman bi agırlıgı bulunan roma ile belki de son 3 yılın en büyük çıkışını yapan shaktar. tam kafa kafaya iki takım. oh kebap.
    kendi liginde fırtına gibi esen ama son şampiyonlar ligi macındaki maglubiyetten sonra taraftarlarınca ıslıklanan milan ile ilk defa şampiyonlar ligine katılan tottenham. tottenham'ın ilk defa katılmasına ragmen önüne geleni çignedigini biliyoruz. gareth bale'den bahsetmiyorum bile. sonucu en zor tahmin edilecek eşleşme bence.
    sonra schalke 04 - valencia. lige berbat başlayan schalke ile la liga'ya harika başlayıp sonradan cozutan valencia. birinin yükselişi digerinin düşüş dönemine denk geldi ve ortada buluştular*.
    sonra çok güzel eşleşmelerden biri geliyor. inter - bayern. bunu cok fazla eşelemeye gerek yok aslında. bayern intikamını cok fena alıcak gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı.
    lyon - real madrid. lyon, real madrid'in şampiyonlar ligindeki barcelona'sı durumuna geldi son yıllarda. lyon kadar real'i kepaze eden başka bi takım yok. üstelik şimdi kötü başladıgı fransa liginde yeniden toparlanan bi lyon var real'in karşısında. morinyo'nun işi hiç kolay degil. sanırım eşleşmelerin içinde en süpersonik olanı bu.
    ve arsenal - barcelona. arsenal'in camp nou'daki o hezimetten sonra barça'ya nasıl bilenecegini merak ediyorum. tabi bir de fabregas faktoru var. tren izleyen öküz misali maçları takip eden ingilizleri bile coşturabilir bu iki faktör. ha bunlara ragmen barcelona fena acıtır. özellikle camp nou'daki maçta daha büyük fark bile olabilir bu sefer. dikkat et wenger reyis ccc....cc..ce
    diger iki eşleşmeyi pek kurcalamaya gerek yok zaten. marsilya - united macı fazla kolay olmaz manu için. ama yine de turu geçerler.
    kopenhag ise danimarkanın yeteri kadar gurur kaynagı oldu. chelsea karşısında fark yememek için oynıycaklardır.

    tahminleri de eksik etmeyelim tabi.
    shaktar - milan - valencia - bayern - real madrid - barça - manu - chelsea
App Store'dan indirin Google Play'den alın