resim
Pascal Olivier Nouma
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.86
Uyruk:Fransa
  • 59
    bugün maltepe üniversitesi söyleşine katıldım ve kendisine hayran kaldım. ingilizce soru sormaya çalışan öğrenciye ver ettiği ayar olsun , ibrahim üzülmez sevgisi ve şakaları olsun , kendisine sorulan kötü niyetli sorulara verdiği cevaplar olsun mükemmeldi.

    örneğin kendisini izlemeye geldiği halde fenerbahçe atkısı takmış olan kişinin sorduğu soru ve cevap ;

    --- nouma ---

    öğrenci : fenerbahçe - beşiktaş maçını nasıl buldun ? ayrıca fenerbahçe taraftarı o maç nasıldı ?

    nouma : ( güzel maç oldu diye cevap veriyor ve arada maçı fenerbahçe tribününde izlediği anlatıyor , 25-30 bin kişi içinde küfür ederek maç izlediğini ve elbette olası bir durumda dayak yiyeceğini söylüyor. tabi sonra bir şaka yaparak "tek tek gelsinler o ayrı diyor ?

    öğrenci : stad 25 bin kişilik değil 55 bin kişilik , onu hatırlatırım
    nouma : fark etmez , yine tek tek gelsinler. 2 hafta sonra işim biter.

    --- nouma ---

    ayrıca insanlara "söyle kardeşim" , "ben zaten türk vatandaşıyım" ve "aşkım benim" gibi cümleler kurması ve her laf sokuşundan sonra "şaka şaka" demesi cem yılmaz gösterisine çevirdi orayı.

    not : giderken arabaya bindiği gibi sigara yaktı , bunu da böyle gereksiz bir bilgi olarak eklemek istiyorum.

    edit : çok önemli bir şeyi anlatmayı unuttum. kendisi o meşhur video * için açıklama yaptı. bunu önce yapmıyordu fakat daha sonra açıklama gereği duydu. söyledikleri şunlar ;

    "video belli bir yerden sonra çekiliyor , olayın başını görseniz neden öyle yaptığımı anlarsınız. kız arkadaşım fransa'ya gidiyordu ve ben kız arkadaşımla beraber pasaport kontrolü için bekliyordum. görevli kişi bana * "ananı ..ym beşiktaş'ı da skym" dedi. ben de o şekilde bir cevap verdim"

    hatta daha sonra bu cevabı verdiği öğrenciye (u. galatasaray taraftarıydı öğrenci ) "sana demedim , o adama dedim" diye küfürünü açıkladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın