resim
Anderson Luís de Abreu Oliveira
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Adana Demir Alt
Yaş:36
Uyruk:Brezilya
  • 10
    man united taraftarlarının "anderson son son" tezahüratında "and he shits on fabregas" bölümünde bahsettikleri pozisyon şudur: http://www.youtube.com/watch?v=QEfkBFX8Vew

    ayrıca bugün 2015'e kadar sürecek yeni sözleşmeye imza attığı açıklandı.

    anderson herkesin bildiği gibi porto'da ofansif, man united'da iki yönlü oynuyordu. sir alex ferguson, 4-4-2'nin dışına çıkmamaya çalıştığı için böyle olması gerekiyordu. iki yönlü oyunu çok iyi oynayabileceğini bildiği için onu transfer etti. onu izleyenler belki daha fazla şey bekliyordu. ama orta sahada mücadeleci yapısı ve temposuyla performansının aşağı inmesine hiç izin vermedi.

    sir alex ferguson son birkaç sezondur önemli maçlarda veya sakatlık olduğunda 4-5-1 oynatıyordu. bu dizilişte de orta sahada 3 kişi iki yönlü oynuyordu. bu sezon bu dizilişte biraz şekil değişikliği yaptı. 4-2-3-1 ve 4-4-1-1 arasındaki bir dizilişte forvetin arkasında bir futbolcu oluyordu. geçmişte böyle bir diziliş olduğunda orada ryan giggs oynuyordu. bu sene park ji sung, gabriel obertan gibi futbolcuların yanında anderson da forvet arkasında oynadı. son olarak 13 aralık 2010 manchester united arsenal maçında 4-4-1-1 ve 4-5-1 arasında gidip gelen man united'da anderson'ı oralarda gördük. ilk yarıda tekniği ve gücünü çok iyi kullanarak takımının topu ilerde tutmasına çok yardımcı oldu. kaleye yakın yaptıklarına bakmak anlamsız olur. çünkü hala ceza sahasına uzak. oralarda yapılması gerekenleri rooney ve nani yapıyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın