• 16
    bu güne kadar yazılanları toparlayacak olursak:

    yurtiçinden;

    bursaspor'dan sercan ve volkan
    manisaspor'dan yiğit incedemir
    ibb'den gökhan süzen ve ibrahim akın
    eskişehirspor'dan sezer öztürk
    beşiktaş'tan bobo ve fatih tekke
    fenerbahçe'den kazım kazım
    karabük'ten emenike

    gurbetçilerden;

    nürnberg'den mehmet ekici ve ilkay gündoğan
    köln'den taner yalçın
    hamburg'dan tunay torun
    bayern'den hamit

    yurtdışından;

    romanya'dan alexei, torje, andrei cristea, lacina traore
    almanya'dan bradley, marica, hanke
    ingiltere'den robbie keane, wayne bridge, niko kranjcar
    hırvatistan'dan ibricic
    polonya'dan wojtkowiak
    ispanya'dan emana

    şahsi fikrim yurtiçinden; sercan, volkan gibi yüksek maliyetli oyunculara değil; yiğit, sezer gibi daha düşük maliyetli oyunculara yönelmeli. ayrıca illa ki sözleşmesi biten oyuncu alacağız, bobo'yu alalım, kazım'la fatih'le uğraşmayalım.
    gurbetçilerse çok daha mantıklı olur. sercan ya da volkan'a vereceğiniz bonservis bedeliyle tunay, taner, mehmet alınabilir. ilkay ve hamit zor gözükse de alınamayacak oyuncular değiller. bu listeye ömer toprak ve gökhan inler de girse muhteşem olurdu. nuri'yse artık hayal.
    yabancı transferine gelirsek; baros'un sakatlık durumu belirsiz, neill'in yaş sorunu var. cana'nın da kalitesini asla tartışmam ama özellikleri itibariyle galatasaray için lüks bir oyuncu. bence yeni sezon için 6 yabancı alınmalı. devre arasında 1 veya 2 kaliteli yabancı alabilirsek yeter diye düşünüyorum. listeye bakarsak ingiliz liginden gelebilecek 3 oyuncu en iyi seçim gibi duruyor. insua'nın uzun yıllar galatasaray'da kalmasını isteyen biriydim ama artık zor. bridge sol bek için iyi seçim olur. kranjcar ise yıllardır aradığımız sol iç için biçilmiş kaftan. robbie keane'i ise anlatmaya gerek yok. futbol olarak bizden geride olan romanya'dan oyuncu alınmasını istemem. umarım hagi bu konuyu takıntı haline getirmez. italya'dan niye hiç oyuncu almayız, yıllardır anlamıyorum. ibricic ise benim için tam bir muamma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın