resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 820
    --- alıntı ---
    peki, emre belezoğlu nasıl bir adamdır?

    emre belözoğlu, 15 kasım 2005'de türkiye-isviçre milli maç sonrası isviçreliler'e saldırarak ülkemizin ve milli takımımızın itibarının dünya çapında yara almasına sebep olan bir 'adam'dır.

    12 eylül 2007'de türkiye-macaristan maçı sonrası kendisini eleştiren basına 'kol' işareti yapan bir 'adam'dır.

    5 aralık 2008'de denizli deplasmanında g.saraylıyla tartışan, kendisine çok şeyler veren eski takımı galatasaray'a 'o takım' diyebilen bir 'adam'dır.

    19 aralık 2008'de konya'da bir gazeteciye 'seni sabaha kadar döverim' diyerek milli takım kaptanlığından alınan bir 'adam'dır.

    8 mart 2009'de kayseri deplasmanında cangele'ye boğaz kesme işareti yapan bir 'adam'dır. 12 nisan 2009'da galatasaray deplasmanında 0-0 biten maçta sabri'yi ölümle tehdit ettiği iddia edilen bir 'adam'dır.

    3 mayıs 2009'da beşiktaş-f.bahçe derbisinde boğazını sıkan deivid'e 'seni fena yaparım' diyen bir'adam'dır.

    24 ağustos 2009'da diyarbakırspor maçında hakem suat arslanboğa'nın eline vuran bir 'adam'dır.

    30 ağustos 2009'da oynanan manisaspor maçında rakibi nizamettin'in üzerine hızla giderek 'p.. kurusu' diyen bir 'adam'dır.

    bunlara ilave olarak sayabileceğimiz pek çok örneğin yanı sıra dün oynanan müsabaka sırasında kulübemize bakarak 'o… çocuğu' diyebilen ve bu sözü yayıncı kuruluş kameralarına takılan bir 'adam'dır, aynı müsabakada, müsabakanın yan hakemini elinin tersi ile itebilen bir 'adam'dır.

    bütün bunlara sebep olan bu şahsın kamuoyu ile adeta dalga geçercesine tehditler savurarak adamlık dersi vermesi kültür altyapısı zayıf insanların ne kadar tehlikeli olacağının da en güzel ispatıdır.
    --- alıntı ---

    kaynak: ankaragücü basın sözcüsü avni kavlak'ın yazılı açıklaması
App Store'dan indirin Google Play'den alın