resim
Çağlar Birinci
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 160
    hakan balta'nn sezonun ikinci yarıda sakatlanması ya da formsuzluğu, insua'nın da devre arasında gönderilmesi sonrasında formayı berk neziroğluları'na kaptırmasını beklediğim futbolcu.

    onun özelinde değil ama yönetimin ç. birinci'yi almak için a2'den 5 tane genci, üstüne de 1.5 milyon avro vermesinden ötürü başarısız olmasını istiyorum. dediğim gibi onun özelinde değil bu istek, bir daha yönetimlerin böyle aptalca işler başarmaması adına içimden geçen bir ukde.

    sonuçta galatasaray zarar etmiş olacak mı? feci halde evet. e o zaman, bu nasıl sapkın düşünce, allah akıl fikir versin diyenlere de gidip bir a2 ligi maçı izleyin önce diyeyim.

    geçen sene necip uysal, onur bayramoğlu, ali küçik gibi isimlerin yer aldığı beşiktaş a2 takımıyla 4 kez karşılaşıp 3 kez galip gelen bir a2 takımı var galatasaray'ın. ama bakıyosun ali küçik, onur ve özellikle necip gibi isimler beşiktaş'ta oynar iken, bizim orta saha emre yüskektepe, cumhur, musa yerine barış,sarp ve ayhan'a emanet...

    sormak istiyorum bir taraftan, arda ile birlikte yetişen bizim mehmet güven'in mustafa sarp'tan ne eksiği var şu an? arada bir fark tabi mehmet güven ara pası atıyor artık... tıpkı berk'in de serbest vuruş'tan gol atabiliyor olması gibi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın