• 236
    giderek çaylak oyuncu muamelesi gören basketbolcu. sen git 2008'de nba finalini oyna, hem de takımın en önemli parçalarından biri olarak. şimdi ise semih erden, ömer aşık gibi çaylaklara yapılan davranışları gör. etme bulma dünyası işte.

    2 sene önce toronto gibi sikko takımdan gelen 52 milyon dolarlık teklifi kabul etti, yani şu an da toronto çağırsa beni gel baba yerin hazır iyi de para veririz, oynamam. o derece boktan takım toronto. aynı sürede portland'ın hemen hemen aynı miktarda bir teklifi olmuştu ama kabul etmedi beyimiz. neymiş toronto daha güzel bir şehirmiş. sanki portland köy şehri amk. brandon roy geri zekalı, yıllardır o şehirde yaşıyor.

    orlando'nun da 2008'in sonunda yanlış hatırlamıyorsam 4 yıllık 36 milyon dolar değerinde bir teklifi olmuştu hidayet'e. ben kendisinin yerinde olsam kabul ederdim bu teklifi, tamam toronto'nun teklifi ile orlando'nun teklifi arasında 13 milyon dolar fark var ama bu gidişle o parayı da alamayacak.

    eminim çok para kazanıyorsundur şimdi. geçmişte de kazanmışsındır zaten ama mutlu musun. ben olsam mutlu muyum? sorunu sorardım kendime. yazık ettin kendine...
App Store'dan indirin Google Play'den alın