• 179
    sağda solda yazılıyor, söyleniyor; yok efendim 35 yaşındaymış, yok efendim takım oyununu bozuyormuş. yahu iverson olmasa beşiktaş muhteşem bir sezon geçirse yapabilecekleri en iyi şey playoff'ta yarı final oynamak. üzgünüm ama efes ve f.ülker dışındaki hiç bir takım için geçerli değil bu bahane.

    nba'in en büyük efsanelerinden biri gelmiş, türkiye'de bile sallanmayacak bir lig maçı nbatv'de yayınlanıyor, bizim avrupa maçlarımızı gs tv aklına estiğinde yayınlarken ya da ertesi gün gece yarısı izlenebiliyorken, beşiktaş'ın maçlarını trt'de murat murathanoğlu anlatıyor. aklınıza gelebilecek bütün yabancı spor ve basketbol sitelerinde beşiktaş ismi iverson sayesinde en üstte. ve iverson'ın aldığı para bizim gökhan zan'dan az neredeyse. tabata'lara, nihat'lara verilen paralara hiç girmiyorum bile.

    bir de yaş mevzusu tabi. bizim kadar yaşa bu kadar takan başka millet var mıdır acaba. 35 yaşında birilerini getireceksen şayet, bu adamlar iverson olsun, guti olsun daha ne. biz 35 yaşında saymadığımız paraları sayıp gurovic'i getirdik de ne oldu. adamın yaptığı tek olumlu şey dövmesini kapatmaktı. bırakalım da bari o yaşta gelen adam iverson gibi insana basketbolu sevdiren adamlar olsun.

    oturun izleyin adamı işte. keyfine varın. duyan da iverson olmasa beşiktaş tüm kupaları silip süpürecek zannedecek. eğer bir mucize olup şampiyon olacaklarsa da bu zaten iverson sayesinde olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın