• 1080
    önünde arkasında kadınları varken; beşiktaş tribünündeki kadınlara laf atan; hele hele tribünde kadın olmasını alaya alan ve küfre çeviren kısmından ciddi anlamda tiksiniyorum. bu gibilerin kafasını alıp birbirine çarpmak geliyor ama ne yazık ki kendi kardeşim de, bu sözlükte kardeşim kadar sevdiğim insanlar da aynı şekilde bunu söyleyebiliyorlar " kapalı tribünde karılar kızlar". tribünde kadın kız olmasını aşağılayan bir mantığa, 90 dakika susan taraftarı yüzbin kere yeğlerim. he bu tezahurattan şevke gelip iyi oynayan futbolcu varsa, onu da ciddi psikoloğa götürmek lazım. yok amaç sadece rakip taraftara karşı ezilmemekse, bunun takıma ne faydası var, o apayrı bir konu.

    içinde küfür olmayan tezahurata katılmamışlığım yoktur, eh zaten her maç toplasan en fazla 20-25 dakika böyle fırsatımız oluyor. bu kadarında bile maç sonraları sesim kısık seve gidiyorsam, tribünlerdeki kadını kızı aşağılayan taraftardan daha hayırlıyım ben, kimse kusura bakmasın.

    son bir tanım: telekom arenada küfürle bağıranından uzak olmak istediğim- çünkü böyle bağıranı kadını dolaylı veya direk aşağılaıyor- taraftar grubu. benden uzak allaha yakın olsunlar, bir kerecik de kendilerini biz kadınların yerine koysunlar, yazık!
App Store'dan indirin Google Play'den alın