• 1011
    köklü bir degi$iklik ve radikal kararlarin alinmasi için bazen dibi görmek gerekir. an itibari ile galatasaray dibi görmü$tür. bundan daha kötüsü olamaz.

    önümüzde artik iki hedef var. öncelikle bir takim hüvviyeti kazanmamiz gerekiyor. kim gidecek, kim kalacak? altyapidaki oyuncularimizin akibeti ne olacak. bilhassa altyapi konusunda bir hayli hassas davranmamiz gerekiyor. altyapi dan a takima 2-3 takviye $art. hep olmayan veya kaybedilen ruh tan bahsediyoruz. galatasarayliligi en iyi cekirdekten yeti$en gençler bilir! kesinlikle bu konuya egilmemiz gerekiyor.

    gelelim 2. hedefimize. türkiye kupasi. $ampiyonluk ümitlerinin sona erdigi bir zamanda, taraftara kendimizi bir tek bir kupa ile affettirebiliriz. öte yandan lig i ilk 5 te bitirip avrupa kupalarina katilip, katilamayacagimiz büyük bir muamma oldugu için, türkiye kupasi olmazsa olmazimizdir.

    $imdi inelim sorunun kaynagina, ba$arisizligin ana sebebine ve bizi yine aydinliga cikaracak olan kurum a, yani galatasaray yönetimine. artik tüm ipler yönetim ve teknik heyetin elinde ve galatasaray a yön verecek olanlar, onlar.

    aslantepe ye geçi$ ile birlikte kasalar farkli dolacak. fakat o kasayi nasil kullanacaksiniz? 2012 kriterleri dediniz, amenna dedik. mehmet topal, abdulkader keita, fernando meira, emre güngör, ugur ucar ve shabani nonda gibi futbolculari gönderdiniz, ki bu kararlar tartismaya açik kararlardi, biz yine sustuk.

    elimizde kala kala tek olumlu $ey olarak aslantepe kaldi. ha, bir de hakkinizi yemeyelim. kivircigi* gönderip bizi üzerken, hagi ve tugay i getirerek yeniden teselli ettiniz.

    2011 yili ile maçlarimizi muhte$em bir stad ta oynayacagiz. lakin o stadi doldurabilmek gerekir. seyirci güzel futbol görmek ister, canla ba$la mücadele eden futbolcu görmek ister.

    artik her$ey sizin elinizde. bugün e kadar hep biz verdik (taraftar) kar$ilik beklemeksizin. ama artik sabrimiz ta$maya ba$ladi. cok daha büyük protestolar görmeden önce, artik o kararlari alin ve bir an önce kaldigimiz yerden devam edelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın