• 1073
    genel olarak böyle maç sonlarında* pek bir şey yazmıyorum. yazmamaya gayret ediyorum ya da. bugün de maçla ilgili bir şey yazmak istemiyorum. ama taraftarlarımız arasında bir grup var ki; onlar için birkaç kelime etmezsem olmaz bu gece.

    burada kimsenin galatasaraylılığını değerlendirmiyorum elbette. yanlış anlaşılmasın. sonuçta bu bana düşecek bir şey değil. kaldı ki daha ali sami yen'den içeri girmemiş bir taraftarım ben. ancak:

    içlerinden bazıları, bu çok kötü dönemimizde, kendilerince espri yaptıklarını da zannederek, adeta kendi takımlarıyla dalga geçiyorlar. ondan sonra da "şaka yapıyorduk ya", "n'apalım, oturup ağlayalım mı?" minvalinde söz öbeklerinin arkasına sığınıyorlar.

    yahu kaybettiğimiz her maç sonrası sinirden elim ayağım titriyor burada benim. o kadar ki, saçmalamayayım diye maç sonlarında burayı sadece okumakla yetiniyorum. çünkü yazarsam, saçmalayacağım biliyorum. ama o n'apıyor? "bu hafta bir puan alarak 10.luğunu korumuştur.", "seneye bank asya günlüğü'ne konu olacak takım." temalı entryler giriyor.

    ya da banane ya. geçin dalganızı. ben mi kurtaracağım koca kulübü. hepimiz galatasaraylıyız sonuçta, değil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın