• 80
    malesef stadyumda yerimi alamayacağım maç. elimde bir adet yeni açık bileti olmasına rağmen özel bir işim çıkması sebebiyle gidemeyeceğim.

    galatasarayımız bizi öylesine alıştırdı ki şu aralar mağlubiyete, daha doğrusu ruhsuz oyuna. nedense o eski derbi heycanlarını hissetmiyorum. gerçi şöyle bir şey var, beşiktaş maçları benim için hiçbir zaman çok büyük maçlar olmamıştır ama olsun. galatasaray'ın her maçı beni heycanlandırırdı.

    bir tarafta arda yok, baros yok(büyük ihtimalle), diğer tarafta q7 yok bobo yok. seyir zevki açısından düşük bir maç olacak gibi geliyor bana. pino, fenerbahçe maçında oynadığı gibi oynarsa bir şeyler olabilir ileri uçta. bir de elano'dan umutluyum. şu aralar sanki bir toparlanma sürecinde. ancak mustafa sarp falan oynarsa yine çılgınlar gibi saç baş yoldurur gibime geliyor. servet'ten de çok kritik iki hata bekliyorum. çok alıştık çünkü. olmazsa olmaz yani.

    edit: yamulmuyorsam, bu sene de ali sami yen'de yenersek 8 senedir üst üste ali sami yen'de kazanıyor olacağız. he beşiktaş'a karşı böyle bir rekora gitmek çok da umurumda mı? açıkcası hayır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın