• 67
    öncelikle küfürsüz bir derbi izlettik, mutluyuz. demek türk futbolunda bazı şeyler de olabiliyormuş. ben oynamışım, başkası oynamış önemli değil. önemli olan takımın kazanması. bu galibiyet tüm taraftarımıza armağan olsun. bu yağmurda bizi yalnız bırakmayan seyircilerimize de ayrıca teşekkür ederiz. 5 kişiydiler ama 500 kişilik oturdular. 500 kişilik bağırdılar demek isterdim ama neyse. bu şekilde ilerlersek yakın zamanda ibb kadar seyirci toplayacağımıza inanıyorum.

    maça gelince 15-20. dakikadan sonra oyun koptu. captano'nun dediği gibi takımda bir süredir beraber oynamanın faydası vardı. total futboldan esintiler vermeye çalıştık ama kısmet tabi. ekşibeşiktaş'taki arkadaşların ayağına da sağlık. kekeme spiker'e de ayrıca geçmiş olsun, önemli bişey yoktur umarım.

    maçtan sonra ben, barfly, toka ve hagi galibiyeti aslanım'da kutladık. şu tablo bile seyircimiz ile ne kadar bütünleştiğimizi göstergesi.

    son olarak;

    arkadaş göbek, alkol falan dedin mi hemen bu feanor'dur densin, etkili adam dendi mi yok lan feanor değildir. bu mu yani? ben de etkili olamaz mıyım, neyim eksik? hoş ben de etkili kısmını kendime konduramadım ama neyse.

    (bkz: adam etkili beyler)
App Store'dan indirin Google Play'den alın