• 18
    kitap getirme konusunda zorunlu açıklama;

    öncelikle bu kitap olayına nasıl girdiğimi anlatarak başlamak istiyorum.

    bu kampanya başlayalı baya bir zaman olmuştu ve ben bu zaman zarfı içinde götümü kımıldatmadım. yine bu zaman zarfında şahsımın nefes alan, yemek yiyen ve sıçan bir varlıktan başka bir şey olmadığımı anladım. artık nefes almaktan ve yemek yiyip sıçmaktan başka birşeylerde yapmam gerektiğini düşündüm. bu nedenle bu işle ilgilenen arkadaşlarla görüştüm ve bunu beşiktaş maçı öncesi yapıp yapamayacağımızı sordum. onlarda sağolsun olur dediler. bende "ulan ayda yılda bir hayır işleyelim, o kadar kitap senelerdir küflendi durdu bari işe yarasın" dedim. bende kendi çapımda kitap toplamaya başladım. hatrı sayılırda bir kitap topladım. yani bu işe bir nevi kendi şahsi düşüncelerimle daldım. sonra düşündüm "ulan bu iş güzel bir iş hayırlı bir iş, o kadarda arkadaşın dostun var maça gelecek, bu güzel fikri sadece kendine saklama, diğer arkadaşlarınla da paylaş" dedim. nitekim konuyu sözlüğe açmaya karar verip bir şeyler yazdım. sağolsun arkadaşlarım bu ricamı boş çevirmediler. eminim ki yarın zirve günü de baya bir kitap biriktirmiş olacağız.

    buraya kadar herşey normal, konunun asıl can alıcı yeri benim bu kampanya ile uzaktan yakından bir alakam olmamasıdır. ben bu kampanya ile ilgili olarak hiç birşey yapmış değilim. kampanya benim fikrim ve malım değildir. benimkisi sadece bu kampanyaya yardımcı olmaktır. zaten ben sevdiğim dostlarımdan arkadaşlarımdan bir rica olarak bunu istedim. bu konuda kimseyi zorlamadım, zorlayacakta değilim. ne getireni yalayacağım, ne de getirmeyeni gırtlatlayacağım. getiren de sağolsun getirmeyende.

    kişisel bir hareket olarak benim bu kampanya ile ilgili olarak yapacağım tek şey zirve günü biriken kitapları ilgilere teslim etmektir. sonrada maçımı izleyeyip siktir olup evime gitmektir.

    saygılarımla
    tcoskun
App Store'dan indirin Google Play'den alın