• 50
    ----alıntı----

    beyler adamlar iyiydi. gerçekten çok iyiydiler.

    50 kiloykan seke seke tamamlayıp golleri nartallo edasıyla sıraladığım dönemler çok geride kaldı, ben artık 90 kiloluluk bir yarmayım. baldırlar ve dizler kaldırmıyor artık kiloyu ve bu yüzden kaleye geçiyorum. bendim beyler kalede, n'apim top oynamak istiyorum ama ayaklar gitmiyor, kaleye geçiyorum.

    iyi yer tutuyorum, yani tuttuğumu zannediyordum. bir insan halı sahada gol yemeden clean sheet maç tamamlar mı, tamamlamışlığım bile var. ama beyler, adamlar iyiydi. gollerin 15 tanesi çatala gitti, 5'i direğe vurdu girdi. halen de şaşkınım. lisede belki bir kez benzer bir maçta oynamıştım, ama topukla şut, vole denemeleri filan yapardık maç kaynardık. adamlar hiç bu duruma gelmedi, bir ara geyik yapar oldular, defansta yaşı diğerlerinden fazla olan abi hop beyler şahsi oynamıyoruz dedi.

    son olarak, maçın sonuna doğru purple'ıma yaptığım uzun pas-asist denemesini, karşı takımdan bir arkadaş burnuyla kesti :( pozisyondan sonra da maçtan sonra da hal hatır sorup kendimi affettirmeye çalıştım ama, bir kez de buradan iletiyim, çok pardon dostum :(

    ----alıntı----

    (bkz: ekşi beşiktaş)
App Store'dan indirin Google Play'den alın