• 47
    maçın bitimine 20 dakika kala suratımda patlayan rakip kalecinin efsanevi şutundan sonra bozuntuya vermediysem de gözlerimin karardığını, şamil sam'dan yumruk yemiş gibi olduğumu söyleyüyorsam bir bildiğim vardır. kasıtlı bir durum söz konusu değildi zaten. sağolsun maç içinde, maç sonrasında çok kez kusura bakma yanlışlıkla oldu diye iletişimimiz oldu. gerçekten hiç sorun değil. ismini, nickini hatırlamıyorum rakip arkadasımızın ama buradan da yineliyorum; top bu. evet top bu :( takım arkadaşımla konuşurken ceza sahası yayının hemen çaprazında falan işte bir anda çatank sesini duymam ile burnumun ve dudaklarımın yandığını hissetmem bir oldu. maça dair her şeyi unuttum. skor 22-3 onu hiç unutmam :)

    captano'nun dediği gibi bir gün gelir birileri de bizi dehler lakin belgarath'ın dediği bir şey var ki; sanal alemde karşımızda durabilecek pek kimseler yok... doğruya doğru şimdi. ayrıca ben haftalardır belgarath ve captano'ya karşı oynuyorum cuma akşamları. fakat yine captano'nun dediği gibi sonuçta beynimize yerleşmiş bir oyunc tarzı var. yani o adamın stili şudur, belga şu topları sever falan.

    rakip takım, bilinen meşhur adlarıyla ekşi beşiktaş için koşturan, terleyen tüm arkadaslara samimiyetleri, sıcaklıkları için teşekkür ediyorum. centilmence, doğru, temiz bir maç oldu. bir de bloglarında bir yorum gözüme çarptı lakerda adlı bir kullanıcıdan, ona çok güldüm. bir de spirit'in yorumunu gördüm '' kaçırdığım yüzde yüzlük gol pozisyonunu sevgilime armağan ediyorum'' şeklinde. ona da ayrı gülüyorum hala.

    burnum sızlar gibi oluyor. ben burada kesiyorum.
    o son şutu suratıma çekmeyecektin karakartal :(

    ekleme: suratımda kırıma uğrayan top hususu üzerine neredeyse aynı anda yazmışımız ikimiz de. o, ekşi beşiktaş üzerinde bu anı anlatırken, ben de burada yazmaya başlamışım. birbirimizden habersiz ve aynı dakikalar içerisinde gerçekleşmiş bu. kalbimiz temiz mi oluyor şimdi böyle olunca ? dediğim gibi yalan yok sert toptu ama hiç önemi yok. olur işte bazen.

    10. yıl editi: 10 yaş daha almış biri olarak söylüyorum, inanılmaz bir olay.
App Store'dan indirin Google Play'den alın