• 281
    başvuru yaptığım andan itibaren -özellikle başka birinin ek kartı olarak çıkaracaklara söylüyorum- bana sorun yaşatan kredi kartı. her ne kadar, istanbul'da olmayan kişilerin maça gitmek istedikleri zaman bilet alma konusunda onlara kolaylık sağladığı sanılsa da işin aslı öyle değil. öncelikle öğrenciyseniz ve annenizin-babanızın ek kartı şeklinde çıkarıyorsanız, en ufak işleminizde sizinle değil onlarla muhattap oluyorlar. e bu çok normal diyeceksiniz. bu normal ama müşteri hizmetlerine anne kızlık soyadı ile ilgili verdiğim yanlış bilgi üzerine;

    -bir sonraki telefon görüşmesini sizle değil babanızla gerçekleştirmezsek size şifre veremiycez efendim
    +peki, babam da aynı yanlış cevabı verirse ne olacak?
    -(sesinde nefretle) o zaman bırakın da o yanlış cevabı babanız versin efendim.

    diyalogu pek normal değil. nitekim öyle de oldu, telefonu babama verdim ve yanlış cevabı bir kere de o verdi. ama şifreyi aldı.* bunun dışında, bilet satışlarında öncelikli olmak için gereken niteliklere her gün bir yenisinin eklendiğinden söz etmiyorum bile (gsbonus+gsmobile'ı bir arada istemek vs).

    sonuçta ne oluyor? başka şehirden gelecek olan galatasaray taraftarı ya ortada kalıyor, ya da her gün bir yeni olayla burnundan getirilen gsbonus sayesinde(!) bir önceki ayrıcalıklı güruhtan arda kalan biletlere boyun eğmek zorunda kalıyor.

    sadece, 28 kasım 2010 galatasaray beşiktaş maçına gidebilmek için başvurusunu yaptığım gsbonus elimde patladı böylece. kartı iptal ettirmek ve biraz da nefretimi dökmek için garanti'yi aradığımda muhtemelen, kartı benim değil babamın iptal ettirebileceğini söyleyip, atarlanmamın boşa olduğunu yüzüme vuracak. bu da böyle bir ek kart anım işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın