• 259
    lucescu verdiği röportajda demiş ki : “eski oyuncum hagi’nin iyi işler yapacağını düşünüyorum. galatasaray’ı çok iyi biliyor. başkan polat’ın kendisine destek vereceğine inanıyorum. bir takımı sezon ortasında almak kolay değil. hiçbir hoca kendi kurmadığı bir ekipte hemen başarılı olamaz. takımın ruhunu kazanması için biraz zaman gerek. hagi işi sıkı tutacak ve kulübü en iyi yerlere taşıyacaktır. hagi’nin benim gibi iyi deneyimi olmayabilir ama iyi niyeti var. elinden geleni yapmaya çalıştığı açıkça görülüyor.” demiş.

    mehmet demirkol da bu haber okunduktan* sonra yaptığı yorumda şu mealde konuştu : "bir teknik direktör sezon ortasında bir takımın başına geçerken eldeki futbolculara, imkanlara bakmaz mı. mesela sana* bir iş teklifi gelse, bakmaz mısın muhabirler kim, burada ne yapılabilir. aklına yatmazsa yine de kabul eder misin görevi? etmezsin. bir profesyonel yönetici böyle yapmalıdır. eğer bir teknik direktör de elimdeki oyuncular yetersiz diyorsa ve yine de görevi kabul ediyorsa, o çaresiz bir teknik direktördür. işi alabilmek için her şeyi kabul etmiştir."

    demirkol, burada lucescu'nun söylediği "hiçbir hoca kendi kurmadığı bir ekipte hemen başarılı olamaz." sözünü sanki hagi söylemiş gibi yorumladı. hatta daha da ileri giderek hagi'nin işe ihtiyacı olduğunu ima etti ki nereden bakarsan bak en hafifinden ayıp.

    ama hagi için demirkol'un bunları neden söylediğini biliyorum. hagi'nin galatasaray'a gelme ihtimali belirdiği günden beri "hagi kaç senedir teknik direktörlük yapmıyor, hagi'nin teknik direktörlük başarısı nedir" gibi imalı sorular sormuştu. ama sadece soruları sormuş, konuyu incelemekten kaçınmış, hagi'nin hangi takımlarda hangi koşullarda çalıştığını irdelememişti.
    bu sebeple, her fırsatta konuyu hagi'nin yetersiz olduğu fikrine getirmeye çalışıyor.

    allah akıl fikir versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın