resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 800
    emre direkten döndü

    ilk bakışta ‘önemsiz’ gibi görünen bu hareket, hem emre’ye hem de fenerbahçe’ye çok pahalıya patlayabilirdi. çünkü futbol disiplin talimatı’nın 46. maddesine göre emre 3 ay men, kulüp de 4 bin ile 75 bin tl arası para cezası alabilirdi. ancak türkiye’de sadece fanatik’in gördüğü bu ayrıntıyı, maçın temsilcisi de görmedi ve raporuna yazmadı; böylece emre de fenerbahçe de cezadan kurtuldu.

    işte o madde

    madde 46-belgelerin haksız kullanımı
    1- başkalarına ait lisans, akreditasyon kartı ve sair uygunluk belgelerini kullanarak tff ve müsabaka görevlilerini yanıltmaya çalışan kişiler; müsabakadan men, soyunma odasına, yedek kulübesine ve stadyuma giriş yasağı cezası ile cezalandırılır.
    2- yukarıda belirtilen fiillerin faillerine üç ay ve üzerinde müsabakadan men cezası verilir.
    3- bu madde kapsamındaki fiilleri işleyen kişilerin bağlı bulundukları kulüplere de 4.000. tl ile 75.000 tl arasında para cezası verilir.

    http://foto.fanatik.com.tr/...24/fft1mm1256102.jpg

    ----------------------

    olay ile ilgili yorum net fenerbahçenin bir oyuncusunu bu sebeple 3 ay men edecek yürek disiplin kurulunda yok adamlar stat yaktı ceza 2 maç. merak ettiğim konu ise federasyonun gözlemcilerine dürbün ve ya teleskop verip vermediği. zira tribünün en üst yerinden emre'nin akreditasyon kartını başka türlü okuyamazlar. peki bu ülkede bu federasyon maç görüntüleri ile televizyondan izleyip ceza vermedi mi verdi. bir daha ki ceza da kendilerine bunu hatırlatırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın