resim
Zvjezdan Misimović
Görev:Stratejik Danışman
Takım:Bosna
Yaş:42
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 803
    misimovic sürprizi

    misimovic'in alman menaceri christian hauser, radyospor'da özgür sancar'a verdiği röportajda bosnalı oyuncunun hagi'yle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi ve “bence bu özel görüşmede sorun çözülecek” dedi.

    geçtiğimiz hafta hagi tarafından a2 takımına gönderilen zvjezdan misimovic, cumartesi günü özel işlerini bahane ederek yönetimden izin almış ve almanya’ya gitmişti. dün istanbul’a dönen bosnalı oyuncunun bugün a2 takımıyla idmana çıkacağı öğrenildi. misimovic’in alman menaceri christian hauser, radyospor’dan özgür sancar’a verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu. oyuncusunun, wolfsburg’a dönmek istediği iddialarının doğru olmadığını söyleyen hauser, “galatasaray avrupa’nın üst düzey takımlarından biri. misimovic bunu göz önüne alarak teklifi kabul etti. uyum sürecini aştığında çok faydalı olacaktır. bizim kararımız kesin olarak galatasaray’da devam etmekten yana” dedi.

    ‘çözümden yanayız’

    yaşananlar nedeniyle çok üzgün olduklarını söyleyen christian hauser, “herkes için zor bir durum. biz çözümden yanayız. misimovic, kimseye bir saygısızlık yapmadı. hagi’nin neden böyle bir karar aldığını bilmiyorum” dedi. hauser, oyuncusunun rumen teknik adamla yüz yüze bir görüşme yapmak istediğini söylerken, “bence yapılacak bu özel görüşmede sorun çözülecek” ifadelerini kullandı.

    kaynak: fanatik
App Store'dan indirin Google Play'den alın