• 4750
    "misimovic tamamen teknik heyetin raporu doğrultusunda kadro dışı kaldı. bu konuyla ilgili resmi sitemizden de detaylı bir açıklama yapıldı. bugün özel antrenör eşliğinde tek çalıştı, yarın da çalışacak takımdan ayrı olarak.

    tabii ki yönetim kurulunun değerlendirmesini gerektiren bazı konular var. zor günlerden geçiyoruz. önemli olan bu takımın gerçek seviyelere gelmesi. biz en kötü şartlarda bile takımımıza inanıyoruz. taraftarımızla, takımımızla ve camiamızla iyi günler yaşamak istiyoruz. bu günlerin üstesinden gelecek büyüklüktedir galatasaray. bulunduğu yerde olmaması gereken bir camia galatasaray.

    2. başkanımızın açıklamasını benim değerlendirmem doğru değil. önemli olan bugünleri birliktelikle aşabilmek. takımımızdaki tek kiralık oyuncu emiliano insua. satın alma opsiyonlu aldık. sezon sonuna kadar mukavalesi var. o'nun ile ilgili henüz bir kararımız yok.

    misimovic ile opsiyonlu bir anlaşmamız var.. leasing gibi bir anlaşma. almanya'da kendi ağzından açıklamaları var. kadro dışı bırakılma kararının sözleşmesiyle ilgisi yok. biz futbolcularla devamlı toplantı yapıyoruz. yönetim kurulunun yapacağı toplantı ile ilgili karar vermek bize düşmez"

    adnan sezgin

    leasing nedir diyenler için; bir yatırım malının mülkiyeti leasing şirketinde kalarak belirlenen kiralar karşılığında kullanım hakkının kiracıya verilmesi ve sözleşmede belirtilen sözleşme süresi sonunda mülkiyetinin kiracıya geçmesini sağlayan bir finansman yöntemidir.

    leasing yoluyla satın alınacak mal, kiracı tarafından belirlenir. leasing süresi boyunca mülkiyet leasing şirketinde kalırken, malın kullanım hakkı kiracıya aittir. sözleşmeye uygun şekilde kira bedellerini ödeyen kiracıya sözleşme süresi sonunda malın mülkiyeti sembolik bir bedelle devredilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın